Solidaritat amb Escòcia

Fa uns mesos una amiga dels Estats Units em va preguntar què podia fer per ajudar la causa independentista d'Escòcia. "No gaire", va ser la meva resposta, abans d'explicar-li que aquest debat havia de tenir lloc a Escòcia. Ara: el Govern del Regne Unit no ho veu pas igual, per més que Cameron al·legui que no pot debatre amb Alex Salmond, atès que ell no votarà al setembre. Resulta que sí que hi ha una cosa que la meva amiga, finalment, pot fer.

Al gener, el Sunday Herald va publicar la notícia que el Ministeri d'Afers Estrangers del Regne Unit havia encetat una campanya per rebre suport per a Better Together(*1) a l'estranger. Wee Wullie Hague(*2) vol sentir-te a dir coses lletges sobre la independència escocesa. D'acord amb el Herald, Afers Estrangers ha contactat amb els governs de la Xina, Rússia, Nova Zelanda, Austràlia el Canadà i els 28 membres de la UE en una cerca desesperada de Viagra per fer trempar el seu flàccid Projecte Por.

http://www.heraldscotland.com/news/home-news/revealed-the-foreign-office-devo-units-drive-to-kill-off-independence.23269484

Read more...

Contact us on: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.