Solidaritet med Skottland

För några månader sedan frågade en vän i USA mig vad hon kunde göra för att stödja den skotska självständigheten. ”Inte speciellt mycket” blev mitt svar innan jag började förklara att detta är en debatt som måste föras inne i Skottland. Detta är dock inte den brittiska regeringens syn på saken, trots Cameron’s protester om att han inte kan debattera med Alex Salmond eftersom han inte har rösträtt i september. Så det visar sig att det trots allt finns något min vän kan göra.

I januari publicerade the Sunday Herald nyheten att brittiska UD leder en kampanj för att samla stöd för Better Together1 utomlands. Wee Wullie Hague2 vill gärna att du skall meddela om du har negativa saker att säga om Skottlands självständighet. Enligt the Herald har brittiska UD kontaktat Kinas, Rysslands, Nya Zeelands, Australien, Kanadas och samtliga 28 EU-medlemsstaters regeringar i en desperat jakt på viagra som kan stärka det kraftlösa Projekt Rädsla.

http://www.heraldscotland.com/news/home-news/revealed-the-foreign-office-devo-units-drive-to-kill-off-independence.23269484

Read more...

Contact us on: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.